Tilføj computertid på et barns anmodning

Dit barn kan anmode om ekstra computertid i Kaspersky Safe Kids. Denne funktion lader dig fjerntilpasse Kaspersky Safe Kids-indstillinger efter behov.

Hvordan det virker

Nogle få minutter før dut barn når den daglige grænse for computertid, sender Kaspersky Safe Kids en meddelse til dit barn om den kommende pause. I programmets hovedvindue kan dit barn klikke på Anmod om mere tid, for at anmode om ekstra computertid. Anmodningerne vises på My Kaspersky, og på din smartphone eller tablet med Kaspersky Safe Kids installeret.

Du giver dit svar til dit barn, ved at bruge knapperne Tillad eller Afvis. Din beslutning vises automatisk på dit barns computer.

Den ugentlige plan er uændret.